+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Renovatieproject Floraplein opgeleverd!

Appartementen duurzaam en toekomstbestendig voor nieuwe huurders

Gepubliceerd op 14/01/2022
Advies
Management
Beheer
Floraplein-appartementen-Eindhoven-renovatie-procesmanagement-oplevering-Laride

De appartementen aan het Floraplein in Eindhoven zijn volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Dinsdag namen de eerste bewoners hun intrek in hun toekomstbestendige woningen met energielabel A.

De renovatiewerkzaamheden van het Floraplein startten in 2021 na een voortraject van continue ontwikkeling en vernieuwde inzichten. Namens opdrachtgever Wooninc. hebben wij de complete proces– en projectbegeleiding verzorgd. Dankzij de jarenlange betrokkenheid bij het project en de relatie met alle stakeholders en belanghebbenden, zijn de plannen voortvarend voorbereid en gerealiseerd met een prachtig eindresultaat.

De appartementen zijn door de Klokgroep duurzaam gerenoveerd en beschikken nu alle over energielabel A. De kozijnen zijn vervangen en voorzien van HR++ glas en de gebouwen hebben een nieuw voorgevel gekregen. Ook kreeg elk appartement een nieuwe keuken, badkamer, toilet en vrijstaande berging en is de indeling aangepast naar de huidige wensen.

Eerder zijn de 23 gerenoveerde en verduurzaamde grondgebonden woningen opgeleverd. Eind januari wordt de laatste fase van dit bijzondere renovatieproject opgeleverd. Hiermee zijn er in totaal weer 77 duurzame sociale huurwoningen beschikbaar in Eindhoven.

 

Meer informatie over dit project:

Renovatie Floraplein

Eindhoven