+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Sociale huurappartementen Marktstraat Venray

Gepubliceerd op 07/09/2021
Advies
Management
Beheer
Appartementen-Marktstraat-Venray-sociale-huur-projectmanagement-Laride-Wonen-Limburg

Deze week leverden we 15 sociale huurappartementen aan de Markstraat te Venray op.

In opdracht van Wonen Limburg ontwikkelden we in het hart van Venray 15 energiezuinige sociale huurappartementen. Met de realisatie van het markante gebouw hebben we een vervallen hoek in het centrum weten op te waarderen tot een prachtige en aantrekkelijke zichtlocatie waar we zeer trots op zijn.

Nieuwe impuls centrum door verschuiving naar wonen

Het appartementencomplex geeft een impuls aan het centrum, dat vanwege de trends als winkelen op internet, een nieuwe invulling krijgt. De behoefte aan vierkante meters detailhandel wordt kleiner en dus moest er een andere bestemming komen, aldus de gemeente. De behoefte aan betaalbare woningen wordt door Wonen Limburg ingevuld middels de realisatie van 15 appartementen in de sociale huur. De appartementen zijn comfortabel, energiezuinig en perfect gelegen in het centrum van Venray.

Dankzij de prettige samenwerking met onze opdrachtgever Wonen Limburg, Marleen van Ulft en de bouwpartners, aannemer Bouwmij Janssen – Rogier Rutten, Peter Kleuskens en Teun Vorst – en voor het binnenstedelijk ontwerp Johan Driessen van Driessen Architectuur, is de bouw geheel volgens planning opgeleverd.